Vindmantel – Ilman viitta

Vindmantel-infoblad

Tarinankertojat Mikael Öberg ja Markus Luukkonen ovat vanginneet Suomen kansalliseepoksen tunnelman ja herättäneet sen henkiin aivan uudella tavalla! Katsojat pääsevät kohtaamaan satujen maailman, Kalevalan, jossa fantasia, huumori ja jännitys kohtaavat. Esitys on kaksikielinen. 

Hämärän keskellä, jossain kaukaisessa menneisyydessä synnyttää mahtava maagi lapsen. Jo ensimmäisenä iltana lapsi kylvetetään pyhässä lähteessä ja rasvataan suojelevilla voiteilla. Mutta riittävätkö ne turvaamaan kaikilta niiltä vaaroilta, jotka odottavat kasvavaa lasta?

Astu sisälle outoja unia, fantasiaa, huumoria ja jännitystä sisältävään maailmaan ja liity matkalle, joka johtaa kehdosta hautaan ja sen ylitse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

*

Markus Luukkonen on tarinankertoja, jonka esityksissä yhdistyvät kansantarinat, myytit ja henkilökohtaiset kertomukset. Markus kertoo tarinoita pilke silmäkulmassa, maanläheisellä ja dynaamisella tyylillään – tarinat tuovat mukanaan hetkiä ja kuvia ihmisyydestä, kauneudesta ja elämän peruskysymyksistä.

Mikael Öberg berättar sagor, myter och epos från traditioner världen över. Inspirerad av bl a sångarberättare från Indien och torgberättare från Marocko gör han föreställningar med mycket musik i energisk och experimentell stil. Vare sig Mikael berättar i ett klassrum i Sverige, på en festivalscen utomlands eller någon annanstans tar han med sig lyssnarna in i magiska världar som får dem att skratta högt och gapa stort! www.storytelling.se / www.mikaeloberg.se

%d bloggaajaa tykkää tästä: