Kuuden tien risteys

Kuva by Johan Backas

Kuuden tien risteys                                                                                                        Ensi-ilta 8.11.2012 klo 19 Turun Kaupunginteatterin Pikkolossa. Esitykset 13.12.2012 asti.

Esityksen lähtökohtana ovat tarinat eri kulttuureissa: myyttiset ja historialliset tarinat, tekijöiden omat elämäntarinat, kertomukset vierauden ja toiseuden kokemuksista Suomessa ja maailmalla.Käsikirjoitus syntyy näistä aineksista harjoitusprosessin aikana ja koko työryhmän yhteistyönä.

Työryhmä
tanssija ja koreogafi Sibirý Konaté (lähtömaa Burkina Faso), näyttelijä, media- ja teatteriohjaaja Elihú Galván (lähtömaa Meksiko), kuvataiteilija Sibel Kantola (lähtömaa Turkki), näyttelijä Sofia Molin, tarinankertoja Markus Luukkonen ja ohjaaja Annamari Karjalainen.

Lisätietoja ja lipunvaraus

Yleisötyö

Työryhmä valmistaa myös Yleisötyöpajoja, joissa maahanmuuttajat ja kantasuomalaiset katsojat tulevat tarinankerrontapiiriin kertomusten äärelle. Työpajat ovat joulu-tammikuussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: