Tarinatyöpaja / IHME-Festivaali

JAETUT TARINAT: KOHTAAMINEN, UNELMAT, UTOPIA

IHME – Festivaali 

Jaetut Tarinat

5.-6.4. Vanha Ylioppilastalo, Helsinki

Jokainen meistä kantaa sisällään omia tarinoita, muistoja, maisemia. Jokaisella on omia mielikuvia ja unelmia, millainen on hyvä paikka elää. Ne saattavat näyttää keskenään hyvin erilaisilta, mutta ovatko ne todellakin? Kun kohdataan, ennakkokäsitykset kumoutuvat ja aletaan etsiä tietä kohti yhteistä, yleistä mahdollisuuksien maisemaa – kohti utopistista yhteiskuntaa.

Aikuisille suunnatussa työpajassa mahdollistetaan osallistujien kohtaaminen mm. tarinankerronnan, draamaharjoitteiden sekä visualisoinnin avulla. Työpajan ohjaavat yhteisöteatteriohjaaja Annamari Karjalainen, tarinankertoja Markus Luukkonen ja kirjailija Alexandra Salmela.

Ilmoittaudu ennakkoon 28.3. mennessä:
Työpajan info ja ilmoittautumislomake

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: