3Troubadours – Mobile Dreams

3troubadours 3Troubadours – Mobile Dreams

Monikielinen tarinankerrontaesitys – kiertueella Skandinaviassa 5.-22. elokuuta

Mobile Dreams on runollinen, hauska ja lämminhenkinen tarinankerrontaesitys ihmisen jatkuvasta kaipuusta totuuteen, vapauteen ja kauneuteen. Esiintyjät kuljettavat myyttisiä ja henkilökohtaisia kertomuksia sitoen tarinat yhteen unelmien ja unien maailmaan. Kiertueella yksikään esitys ei ole samanlainen, vaan mukana on aina improvisaation mahdollisuus. Jokaisella paikkakunnalla 3Troubadours tekee yhteistyötä paikallisen muusikon kanssa.

5.8. Helsinki                                                                                                                       6.8. Turku                                                                                                                          7.8. Tampere                                                                                                                        8.8. Vaasa                                                                                                                          12.8. Trondheim                                                                                                               13.8. Vinstra                                                                                                                     15.8.Oslo                                                                                                                               18.8. Finnskogen                                                                                                             19.8. Tukholma                                                                                                                 21.8. Järna

Kielet: englanti, suomi, norja ja flaami.

Yleisön kommentteja esityksen pilotista Ghentissä Belgiassa 9. toukokuuta 2015.

”It was super!””It was so fun to hear the mix of languages, it really added something great.””I am very happy I came” Kesto n. 1h 45min (sis. väliajan)

3Troubadours on kolmen esiintyvän tarinankertojan yhteistyöprojekti. Työryhmä: Markus Luukkonen (Suomi), Tom van Outryve (Belgia) ja Torgrim Mellum Stene (Norja).

www.facebook.com/3Troubadours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: