Pinokkio-klubi: Syntisiä tarinoita

pinokkio-klubiPinokkio-klubi: Syntisiä tarinoita

Lauantaina 17.10. klo 17.00–19.00
Kansallisteatterin Lavaklubilla,                                                                                   Läntinen teatterikuja 1, Helsinki.

Turhamaisuus, kateus, viha, laiskuus, ahneus, ylensyönti ja himo! Lauantaina 17.10. Pinokkio-klubin teemana ovat kuolemansynnit. Tosipohjaiset tarinansa kertovat kirjailija Anu Kaaja, muusikko ja opettaja Tapio Viitasaari, käsikirjoittaja Noora Räisänen, tarinankerronnan kummisetä Markus Luukkonen, asiantuntija Susanna Ahola, kouluttaja ja psykodraamaterapeutti Tarja Tammelin sekä stand up -koomikko Miika Pettersson. Klubille on vapaa pääsy.

Pinokkio-klubin ideana on tuoda erilaiset ihmiset, ammattilaistarinankertojat ja amatöörit, elävän yleisön eteen jakamaan todellisuuteen pohjaava mutta mielikuvituksesta vapaasti ammentava kertomuksensa. Tarinat voivat yhtä hyvin itkettää, naurattaa, hämmentää tai mietityttää. Mikäli innostut kertomaan aiheesta oman tarinasi, kerrothan siitä järjestäjille!

Klubia isännöivät Ari Huomolin ja Inna Perheentupa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: