Shaibalaiba! – Story Café

shaibajulkka14

Kiinnostaako tarinoiden kuunteleminen? Entä niiden kertominen?                                 Helsingissä vuodesta 2011 järjestetty Shaibalaiba-klubi pitää tarinankerronnan perinnettä voimissaan. Shaibalaibassa keskipisteessä ovat tarinat – itse keksityt tai muualta kuullut, perinteiset sadut tai erikoiset sattumukset. Aihe ja tyyli ovat vapaita. Jokaisen illan ohjelmaan kuuluu myös musiikkivieras.

Tänä syksynä Shaibalaiba järjestetään kaikkiaan neljä kertaa: lauantaina 21.9., sunnuntaina 13.10., sunnuntaina 3.11. ja sunnuntaina 8.12. Tapahtumapaikkana on Teatteri Kultsa (Käenkuja 6-8, Katri Valan puiston väestönsuoja)

More info: info.samovary@gmail.com / 050-5412077

http://www.samova.wordpress.com/shaibalaiba-tarinaklubit

2 Replies to “Shaibalaiba! – Story Café”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: