I’m So Here PART III

Story Sharing Universum esittää: 

I’m So Here part III    – A crazy and diverse performance about identity

15. – 20. helmikuuta, Teatteritalo Universum, Helsinki 

In this strange place I ended up in… 

do I look the same? 

do I feel the same? 

do I think the same? 

do I act the same? 

is this still me? 

I’m So Here on esityskokonaisuus jonka keskeisiä teemoja ovat identiteetti tulokkaan näkökulmasta. Kuinka minut on otettu vastaan siinä yhteiskunnassa jonne muutin tai pakenin, ja  miten se on vaikuttanut minuun? Mitä kannan mukanani taustastani ja miten olen muuttunut  uudessa kulttuurissa ja kuka minusta sitten on tullut?  Esitetyt tekstit perustuvat työryhmän elämäntarinoihin.

Tässä kolmannessa ja viimeisessä I’m So Here trilogian osassa kutsumme sinut Teatteritalo Universumiin kokemaan erilaisia ​​tarinoita ja kohtauksia kuten: Irakilainen pantterin metsästäjä kohtaa suomalais-bolivialaisen gringon… Parasta kotitekoista Jugoslavialaista popmusiikkia… Bollywood-päiväkirja… Pakistanilaistyylinen agitointi sekä monia muita inspiroivia, epätodennäköisiä ja yllättäviä numeroita tässä sydäntä lämmittävässä tapahtumassa.

Esityskieli on englanti

Ohjaus: Max Bremer, Markus Luukkonen and Åsa Nybo

Musiikki: Salla Markkanen

Lavastus: Anna Uschanov

Valosuunnittelu: Tuomas Honkanen

Graafinen suunnittelu: Juha Mustanoja

Lavatekniikka ja suunnittelu: Sisu Nojonen and Aleksi Karjalainen

I´m So Here III työryhmä: Alaa Altamimi, Ahmed Fahady, Amjad Sher, Anthony Van Cleave, Diego James, Ekaterina Meriläinen, Maria Kramar Von Numers, Markus Luukkonen, Max Bremer, Namrata Sethi, Åsa Nybo.

LIPUT: TIKETTI

http://www.storysharinguniversum.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: